Ritm neregulat

“ Iubita mea ”

-Ce faci?  De ce nu ma intrebi cum ma simt?  Intreaba-ma . . .

As vrea sa-ti pot raspunde sincer. As vrea sa pot sa spun ca nu ma doare sufletul, dar nu-l mai simt. In fiecare zi am pierdut cate putin din el iar acum am ajuns sa nu mi-l mai gasesc.

Ma dor insa cuvintele tale, ma dor insa atingerile de pe trupul meu, ma doare respiratia ta pe chipul meu, ochii care puteau sa vada prin mine, zambetul senin din fiecare zi, amintirile lasate de tine in jurul meu. Ma doare tot viitorul pentru ca este imprevizibil. Ma doare trecutul plin de amintiri frumoase. Ma doare felul in care ma atingeai si imi dezbracai trupul sensibil si plin de pasiune.

Poate ca n-am stiu sa-ti ofer acel ceva sau altceva dar ti-am oferit si ce n-aveam. Mi-as fi dat sufetul sa te vad zambind in fiecare zi, fericit. Mi-as fi ingropat toate dorintele sa-ti dau tie aripi . . . Imi modelai sufletul nesigur si mainile iti tremurau cu dalta in mana . . . si-ti zambeam senin ca sa nu vezi cat ma doare.

Si asta se intampla cand uiti ca nu esti sigur, cand inca mai esti proaspat ranit si inca doare . . . Cand uiti si te ia valul si iti aduci aminte ca orice neatentie costa. Nu stiu ce-nseamna sa nu simti profund. Pana si momentele de panica nu vor sa ma paraseasca la fel si strigatul din oase.

La finalul zilei n-am putut sa te mai privesc la fel. Nici macar eu nu mai eram la fel. Gandurile mi-au plecat pe diferite meleaguri, sufletul tremurase, zambetul era singur si plouat . Simteam cum mi se rup coastele de durere . . . Si nu stiu cum se face ca un astfel de sentiment sa faca atata rau sufletului.

M-am instruit sa zambesc indiferent. M-am instruit sa ajung la cer cu aripile deschise pline de bunatate si sinceritate. M-am instruit sa ofer ce primesc.

dscc_3434-copy

5 gânduri despre &8222;Ritm neregulat&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s