Aprofundare

Nu stiu daca vei reusi sa intelegi ceva, dar intentionez sa nu intelegi. Cel mai important ar fi sa citesti tot chiar daca intelegi sau nu. La final te vei intreba de ce iti cer toate aceste lucrusoare, imediat iti spun de ce nu-ti cer asta.

Iti cer sa-mi pastrezi sufletul lipit de al tau si sa intelegi de ce fac schimbari radicale in jurul meu, de ce vreau sa cresc, sa ma dezvolt zi de zi cate putin, sa fiu in continua crestere. Am ales sa plec si sa schimb. Sa-mi schimb sufletul si sa-ti demonstrez zi de zi ca ai langa tine un suflet mic si sensibil. Acest suflet mic care incearca sa-ti zambeasca in fiecare zi si sa-ti vorbeasca sincer.

Cu fiecare secunda sunt altcineva, sunt deja ceea ce vreau sa fiu si voi fi chiar ceea ce visez sa devin!

Nu voi cauta scuze pentru a pune intrebari nesemnificative. Nu ma voi mai gadi la binele celor din jur, decat la binele meu. Binele meu care esti tu. Tu esti si vei fi prioritar printre visele mele, tu mi-ai alinat durerea sufletului si stiu ca tot tu imi vei mangaia obrajii zi de zi, amintindu-mi pentru cine contez cu adevarat in aceasta viata. Iti voi scrie doar tie, obsesiv, intr-un sens bun si cu mult drag caci nu gasesc alte cuvinte cu care sa-ti descriu dragostea pe care o simt fata de tine, iubiliticul meu.

Cred ca nu ti-am spus ca “Te iubesc”, dar intr-o zi momentul se va ivi. Dar pana atunci prefer sa-ti exprim dragostea printr-un gest, un sarut, un scarpinici si printr-o tacere, o ascultare, o lacrima in miez de noapte compusa dintr-o atingere suava.

_E755n577 copy copy45.jpg

2 gânduri despre &8222;Aprofundare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s